Muurausliike Nurmijärven Muurarit

tupla

Asiakaslähtöinen muurausliike

Me olemme Nurmijärven Muurarit, vuonna 2010 perustettu rakennusalan muurausurakointiin erikoistunut muurausliike. Yritys työllistää muurausalan huippuammattilaiset, jotka varmistavat viimeistellyn työn jäljen jokaisella työmaalla. Tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttimme, ja lupaamme aina olla kaikessa palvelun verran enemmän.

Kun olet päässyt kerran kokemaan asiakaspalvelumme tason ja työmme laadun, uskallamme väittää, että haluat jatkossakin hyödyntää osaamistamme ja valitsemasi muurausliike on Nurmijärven Muurarit.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 4,4 miljoonaa euroa.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Nurmijärven Muurarien yhteiset arvot toimivat suunnannäyttäjinä koko toimintaamme ajatellen. Neljä ydinarvoamme ovat:

  • Oikea asenne
  • Laatu
  • Läpinäkyvyys ja rehellisyys
  • Edistyksellisyys

Visionäärien luoma muurausliike – visio ja tavoite vie meitä eteenpäin

Visiomme on olla yksi suurimmista muurausliikkeistä ja kumppani maamme johtaville rakennusliikkeille. Toimiva työnjohto, loistava asiakaspalvelu ja luotettavuus luovat kantavan pohjan jatkuvalle yhteistyölle, nyt ja tulevaisuudessa. Olemme innovatiivisia muurausalan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme tukemaan paremmin nykypäivän tarpeita ja digitalisoituvia ympäristöjä.

Suomen paras muurausliike työpaikkana

Myös työnantajana haluamme olla Suomen paras muurausliike. Pidämme huolta omiemme osaamisesta, kehittymisestä ja hyvinvoinnista. Muurausliike toimii työntekijöidensä ja työn jäljen kautta, joten uskomme menestyvän yrityksen lähtevän menestyvistä muurareista. Haluamme luoda työpaikan, jossa muurausalan erikoisosaajat viihtyvät ja josta he voivat löytää pitkäaikaisen työyhteisön.

Muurari tai apumies – katso vapaat työpaikat ja ota yhteyttä, saatat olla juuri sitä mitä etsimme! Työllistämme sekä jo kokeneita muurareita, että alalle vasta opiskelevia ja työn ohessa koulutusta kaipaavia tulevia muurareita.

Tutustu esitteeseemme

Muurausalan palvelut

Olemme erikoistuneet esimerkiksi seuraaviin rakennusalan muurauspalveluihin:

Lähetä tarjouspyyntö