VÄLISEINÄN MUURAUS SUJUU AMMATTILAISELTA

tupla

Väliseinän muuraus käy sujuvasti, kun työstä vastaa kokenut muurari. Etenkin suurempien rakennushankkeiden kohdalla on oleellista, että kaikki osaurakat, väliseinät mukaan lukien, valmistuvat sovitun mukaisesti. Tällöin Nurmijärven Muurarit Oy on luotettava valinta urakkaa suorittamaan: toteutamme väliseinien muurauksia tehokkaasti, mutta aina kestävään laatuun panostaen. Toiminta-aluettamme on koko Uudenmaan seutu.

Väliseinän muuraaminen kustannustehokkaasti

Väliseinää muurauksessa käytetään yleensä ohutsaumamuurausta ja työmateriaalina tavallista isompia harkkoja – tämä varmistaa työn kustannustehokkaan ja nopean etenemisen. Vaikutukset näkyvät suoraan esimerkiksi tarvittavan laastin määrässä, jota ohutsaumamuuraus vaatii huomattavasti vähemmän. Väliseinämuurauksen yhteydessä väliseiniin tarkoitettuihin harkkoihin on myös mahdollista vetää tarpeen mukaan sähkö- ja LVI-kaapeleita ja -putkia. Lisäksi ammattilaisen toimesta muuratut väliseinät kestävät sekä käyttöä että aikaa. 

Väliseinien muuraukset kokonaisurakkana

Väliseinämuuraukset, kuten kaikki muutkin muurausalan työt, toteutetaan toimestamme kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Haluamme olla huoleton yhteistyökumppani jokaiselle asiakkaallemme – voit luottaa tietotaitoomme ja olla varma siitä, että urakka valmistuu ajallaan ilman turhia sudenkuoppia tai ylimääräisiä viivästyksiä. Näinhän sen pitäisikin sujua, eikö totta? Ota siis yhteyttä ja kysy lisää väliseinämuurauksesta!