VÄLISEINÄN MUURAUS SUJUU AMMATTILAISELTA

tupla

Väliseinän muuraaminen käy sujuvasti, kun työstä vastaa kokenut muurari. Etenkin suurempien rakennushankkeiden kohdalla on oleellista, että kaikki osaurakat, väliseinät mukaan lukien, valmistuvat sovitun mukaisesti. Tällöin Nurmijärven Muurarit Oy on luotettava valinta urakkaa suorittamaan: toteutamme kaikki muuraustyöt tehokkaasti, mutta aina kestävään laatuun panostaen. Toiminta-aluettamme on koko Uudenmaan seutu.

Muuratut väliseinät kustannustehokkaasti

Väliseinän muurauksessa käytetään yleensä ohutsaumamuurausta ja työmateriaalina tavallista isompia harkkoja – tämä varmistaa työn kustannustehokkaan ja nopean etenemisen. Vaikutukset näkyvät suoraan esimerkiksi tarvittavan laastin määrässä, jota ohutsaumamuuraus vaatii huomattavasti vähemmän. Väliseinän rakenne riippuu myös siitä, tarvitaanko äänieristystä ja onko se kantava väliseinä vai kevyt kantamaton väliseinä. Muurattu väliseinä on luonnollisestikin kevyempiä vaihtoehtoja kestävämpi, kantavampi, paremmin sekä ääntä että lämpötilavaihteluita eristävä, paloturvallisempi ja kosteutta kestävä.

Väliseinämuurauksen yhteydessä väliseiniin tarkoitettuihin harkkoihin on myös mahdollista vetää tarpeen mukaan sähkö- ja LVI-kaapeleita ja -putkia. Ammattilaisen toimesta muuratut väliseinät kestävät sekä käyttöä että aikaa, kun pohjatyöt tehdään huolella, materiaalit tunnetaan hyvin ja muuraus tapahtuu kokemuksen tuomalla varmuudella. Väliseinän rakentaminen muuraamalla on siis loistava ratkaisu.

väliseinän muuraus

Väliseinien muuraukset kokonaisurakkana

Väliseinämuuraukset, kuten kaikki muutkin muurausalan työt, toteutetaan toimestamme alusta loppuun kaiken kattavana muurausurakkana. Haluamme olla huoleton yhteistyökumppani jokaiselle asiakkaallemme – voit luottaa tietotaitoomme ja olla varma siitä, että urakka valmistuu ajallaan ilman turhia sudenkuoppia tai ylimääräisiä viivästyksiä. Näinhän sen pitäisikin sujua, eikö totta? Ota siis yhteyttä ja kysy lisää väliseinämuurauksesta!

Pyydä tarjous muurauksesta

Mikäli väliseinien muuraaminen tai muut muuraustyöt ovat ajankohtaisia, ota yhteyttä ja pyydä sitomaton hinta-arvio väliseinän rakentamisesta muurausurakointina. Palaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman nopeasti – jätä samalla myös kaikki mahdolliset kysymykset mitä sinulle muurauksesta on herännyt, niin vastaamme niihin samalla!

Lähetä tarjouspyyntö