OHUTSAUMAMUURAUS UUDELLAMAALLA

tupla

Ohutsaumamuuraus on toimiva ja nopea työskentelytapa, kun esimerkiksi väliseiniä halutaan rakentaa astetta kustannustehokkaammin, kuitenkaan laadusta ja kestävyydestä tinkimättä. Ohutsaumamuurauksessa suurin etu on säästyneen laastin määrä, sillä menetelmän avulla laastin tarve voi parhaimmillaan jopa puolittua.

Ohutsaumamuurausta käytetään harkkoseinissä

väliseinän muurausOhutsaumametodi ei sovellu aivan kaikille seinille, mutta toimii mainiosti isompia harkkoja käytettäessä. Suosittelemme menetelmää erityisesti erilaisiin väliseiniin, joita halutaan rakentaa nopeasti ja joissa pystytään käyttämään normaalitiiltä isompia harkkoja. Ohutsaumamuuraukseen ja täten myös harkkomuuraukseen käytetyt harkot mahdollistavat myös sähkö- ja LVI-asennusten huomattavan helppouden.

Ohutsaumamuurauksessa laastisauma on kooltaan vain noin 23 millimetriä. Laastin pienempi tarve yhdistettynä tehokkaaseen työskentelyymme mahdollistaa harkkoseinien pystyttämisen edullisemmin ja nopeammin myös isojen rakennushankkeiden yhteydessä.

Muurausurakointi muurauksen asiantuntijalta

Olemme muurausalan kokoneita asiantuntijoita, joihin rakennusyhtiöt voivat luottaa niin pienissä kuin isoissa ja vaativissakin muurausurakoissa. Toimimme Uudenmaan seudulla, mutta tarvittaessa urakoimme myös kauempana Suomessa.

Kun ohutsaumamuuraus ja muut muurauspalvelut toteutetaan kokonaisurakkana, saat koko projektin tasalaatuisena ja vaivattomasti: me hoidamme materiaalit, nostimet, telineet ja koko muuraustyön alusta loppuun. Lupaamme tehdä työmme aikataulussa, kestävällä ja laadukkaalla lopputuloksella!

Kysy lisää ohutsaumamuurauksesta

Heräsikö mielenkiintosi? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää ohutsaumamuurauksen mahdollisuuksista vaikkapa omassa rakennuskohteessasi!

Lähetä tarjouspyyntö