Julkisivumuuraus Uudenmaan seudulla

tupla

Julkisivumuuraus kuuluu olennaisena osana monipuoliseen palveluvalikoimaamme. Teemme rakennustyömaiden julkisivumuurauksia Uudenmaan alueella avaimet käteen -periaatteella, hoitaen jokaisen meille uskotun urakan maaliin aikatauluista ja työn laadusta tinkimättä. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan aina huolellisesta työn suunnittelusta kestävään toteutukseen ja siistiin viimeistelyyn. 

Toteutamme julkisivumuuraukset räätälöidysti 

Julkisivumuurauksesta puhuttaessa jokainen työkohde on aina uniikki, eikä kahta täysin samanlaista julkisivua löydy. Siksi huolellinen etukäteissuunnittelu, palvelun räätälöitävyys kohteen vaatimusten mukaiseksi ja laadukas, huolellinen työnjälki nousevat suureen arvoon. Luonnollisesti myös asiakkaalla itsellään on omia toiveita ja tarpeita, jotka on otettava huomioon muuraustyötä tehtäessä. Niin ikään huomioon on otettava myös sään tuomat vaikutukset sekä kohteen rakenteelliset piirteet. Hyödyntämällä palveluamme voit olla varma projektin sujuvuudesta alusta loppuun saakka.

Julkisivujen materiaalina yleensä tiili

Useimmiten julkisivujen materiaalina käytetään tiiltä. Ammattitaidolla muurattu julkisivu on paitsi kestävä teknisesti ratkaisu, myös kaunis katsella. Eri kokoiset ja väriset tiilet sekä landontatavat mahdollistavat visuaalisuuden korostamisen entisestään. Julkisivun tiilimuurauksen hyvänä puolena on myös siitä muodostuva tukeva ulkoseinärakenne, joka on käytännössä täysin huoltovapaa pitkäksi ajaksi eteenpäin.

Julkisivumuurauksen asiantuntija palveluksessasi

Kun tarvetta laadukkaalle julkisivumuuraukselle ilmenee, Nurmijärven Muurarit Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua Uudenmaan seudulla ja tarvittaessa kauempanakin Suomessa. Rakennusyhtiöt saavat meistä luotettavan, muurausalan erityispiirteet läpikotaisin tuntevan kumppanin. Meiltä julkisivumuuraukset ja muut laajamittaiset muurausprojektit sujuvat viimeistä piirtoa myöten. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä sitomaton julkisivumuurauksen hinta-arvio jättämällä tarjouspyyntö. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti ja vastaamme samalla kaikkiin kysymyksiisi julkisivumuurausta koskien!