HARKKOMUURAUS ASIANTUNTIJALTA UUDELLAMAALLA

tupla

HarkkomuurausHarkkomuuraus on syytä jättää alan erikoisosaajan huoleksi, kun halutaan varmistua työn hyvästä laadusta ja urakan etenemisestä aikataulujen mukaan. Me olemme erikoistuneet palvelemaan Uudenmaan alueen rakennusalan toimijoita kaikissa muurausalan tarpeissa, joihin tietysti myös harkkomuuraukset lukeutuvat. 

Isommissa rakennusprojekteissa on tunnetusti monta eri ty√∂vaihetta, joista jokaisen on edett√§v√§ ilman viiv√§styksi√§¬†‚Äď muuten vaarana on koko hankkeen valmistumisen venyminen. L√§hestulkoon kaikkiin rakennusprojekteihin kuuluu my√∂s muuraust√∂it√§, jotka suosittelemme hoitamaan kaiken kattavana muurausurakointina. Meist√§ saat kumppaniksesi p√§tev√§n tekij√§n, joka hoitaa kaikki muurausty√∂t luotettavasti ja ajallaan, laadusta tuumaakaan tinkim√§tt√§.

Harkkomuuraukset Uudenmaan alueella

Olemme rakennuttajien sekä rakennusalan yhtiöiden luotettava, kokenut kumppani, ja palvelemmekin lukuisia rakennusalan yrityksiä ympäri Uudenmaan seutua. Toimimme tehokkaasti ja tarkasti isommillakin työmailla toteuttaen kaikki muuraukset varmalla otteella. Autamme valitsemaan oikeanlaiset harkot ja muut materiaalit, sen lisäksi että hoidamme varsinaisen muuraustyön.

Harkkomuurauksessa ei kannata oikoa tai s√§√§st√§√§ k√§ytt√§en ket√§ tahansa muuraria, sill√§ huolimattomasti tehdyn muurauksen virheet j√§√§v√§t rakenteisiin piiloon ‚Äď et varmastikaan halua esimerkiksi halkeilevien seinien kallista ja hankalaa korjausta taakaksesi. Sen sijaan ammattitaitoisen muurarin ty√∂nj√§ljest√§¬†syntyy siisti ja kest√§v√§ harkkosein√§, joka on ladottu ja muurattu prikulleen oikein.

Kysy lisää harkkomuurauksesta

Kun etsit p√§tev√§√§ tekij√§√§ harkkomuurauksen urakkaan, Nurmij√§rven Muurarit Oy:n ammattilaiset ovat aina valmiina palvelemaan Uudenmaan alueella. Kykenemme tarjoamaan k√§tev√§sti kaikki tarvittavat muurauspalvelut rakennuskohteeseen ”saman katon alta”. Ota siis yhteytt√§ ja kysy lis√§√§, tai kerro miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua – oli kyse sitten harkkomuurauksesta tai muusta muuraustarpeesta!

Muuraus kerralla kuntoon!

Pyydä sitomaton hinta-arvio jättämällä tarjouspyyntö. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti ja vastaamme samalla kaikkiin kysymyksiisi muurausta koskien tai harkkomuuraukseen liittyen!

Lähetä tarjouspyyntö