HARKKOMUURAUS ONNISTUU ALAN AMMATTILAISILTA

tupla

Harkkomuuraus on syytä jättää alan erikoisosaajan huoleksi, kun halutaan varmistua työn hyvästä laadusta ja urakan etenemisestä aikataulujen mukaan. Isommissa rakennusprojekteissa on tunnetusti monta eri työvaihetta, joista jokaisen on edettävä ilman viivästyksiä – muuten vaarana on koko hankkeen valmistumisen venyminen. Tämä pätee tietenkin myös harkkomuuraukseen. Meistä saat kumppaniksesi pätevän tekijän, joka hoitaa harkko- ja muut muuraustyöt luotettavasti ja ajallaan. 

Harkkomuurausta Uudellamaalla

Uudenmaan seudulla rakennushankkeiden harkkomuuraukset toteuttaa Nurmijärven Muurarit Oy, rakennuttajien ja rakennusalan yhtiöiden luotettava ja kokenut kumppani. Palvelemme tehokkaasti ja tarkasti isommillakin työmailla toteuttaen muuraukset varmalla otteella. Lopputuloksena syntyy siisti ja kestävä harkkoseinä, joka on ladottu ja muurattu prikulleen oikein. 

Kysy lisää harkkomuurauksesta

Kun etsit pätevää tekijää harkkomuurausta toteuttamaan, Nurmijärven Muurarit Oy on aina valmiina palvelemaan Uudenmaan alueella. Olemme erikoistuneet työskentelemään etenkin rakennusliikkeiden kumppanina, jolloin me kykenemme tarjoamaan kätevästi kaikki tarvittavat muurauspalvelut rakennuskohteeseen. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, tai kerro miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua!