Vapaat työpaikat

tupla

tule mukaan rakentamaan Suomen Parasta muurausalan työpaikkaa

Olemme kiinnostuneita osaajista, jotka suhtautuvat alaan aidosti intohimolla ja sydämellä. Me taas haluamme tulla tunnetuksi työnantajana, joka suhtautuu samanlaisella asenteella jokaiseen työntekijäänsä. Tule siis mukaan rakentamaan Nurmijärven Muurareista Suomen parasta alan työpaikkaa.

Lähetä hakemuksesi nyt:
jukka@muurarit.fi tai soita 0400 847 454

Ilmianna kaverisi ja ansaitse vinkkipalkkio! Palkkio maksetaan ilmiannon johtaessa työsuhteeseen. Palkkio maksetaan vinkkaajalle 1kk työssäolon jälkeen. Vinkkaajan nimi on mainittava työhakemuksen tai soiton yhteydessä.

Meillä on lähes aina vapaita työpaikkoja muurareille ja apumiehille. Alta voit lukea tarkemmin, mitä muurarilta tai apumieheltä odotamme – ja mitä me voimme tarjota sinulle!

Vapaat työpaikat - Muurari ja apumies

Muurari

Etsimme ammattitaitoisia muurareita toimimaan rakennuskohteissa ympäri pääkaupunkiseutua ja Uudenmaan aluetta. Olet osaava ja kokenut tekijä, jolta alan työt hoituvat tarkasti mutta tehokkaasti. Sinulta löytyy myös työturvallisuuskortti sekä oma auto, jolla pääset kulkemaan kohteisiin. Me tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja maakunnan parhaan palkkatason. Lisäksi olemme kiinnostuneita motivoituneista tekijöistä, joista on mahdollista kouluttaa ammattilaisia kisällihengessä. Toimi nopeasti, sillä vapaat työpaikat muurareille täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Apumies

Tarjoamme osaaville henkilöille muurausalan avustavia töitä Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa työkohteissa. Voit olla aiemmalla kokemuksella varustettu apumies tai alasta kiinnostunut motivoitunut hakija, josta on mahdollista kouluttaa pätevää apuvoimaa kisällihengessä. Hakijoilta edellytetään työturvallisuuskorttia sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa työkohteisiin siirtymiseksi. Nykyinen tai tuleva apumies – ota pian yhteyttä, tämä työpaikka voi olla juuri sinun!

Lähetä tarjouspyyntö